Det tryckta ordets betydelse

Jag var idag inne i en bokhandel och fick ut några av mina böcker. Det vimlar nästan bokstavligen av olika slags böcker därinne, varierande titlar av olika slag. Nya böcker, men också gamla dyrgripar från antikvariatet. Om inte författaren skrivit och inte tryckeriet producerat fram resultatet, då hade inte vi som lever idag kunnat läsa deras alster. Tänk vad vi då gått miste om. Personligen är jag väldigt glad för all litteratur som gett mig så mycket. Kunskap uppblåser men Anden ger liv, och att läsa, ledd av den helige ande ger ljus över sådant som kan kännas dunkelt. Bibeln-Guds levande ord- är naturligtvis i klass för sig. Men andesmord litteratur som förklarar och uppenbarar Kristus är inte alls att förringa. Nedskrivna uppenbarelser likaså. De har hjälpt mig många gånger och jag tror det även kan hjälpa dig. Fast då gäller det att du bemödar dig om att läsa förstås. Om inte annat så är det väl bra mysigt att krypa upp i fåtöljen, kura ihop sig och verkligen njuta av en riktigt god bok. Eller hur.....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ny bok: De svarade JA på kallelsen

Två viktiga ord !

Innan ditt rike blev kartlagt